Menjana Pendapatan Dengan Biz Shaklee Hanya dari Rumah

Mutakhir ini, mencari pendapatan sampingan bukan lagi sebuah pilihan. Dengan kenaikan kos sara hidup, lagi-lagi mereka yang menetap di kawasan bandar dengan duit gaji yang sedia ada adalah tidak mencukupi.

Masih tertanya2 apakah pilihan bisnes yang anda ingin cuba? Apakata anda join bisnes Shaklee..
Apa yang bestnye bisnes Shaklee ini? Jemput baca kupasan saya di bawah.
  1. Anda tidak perlu mengeluarkan modal beribu-ribu ringgit, hanya daftar ahli sahaja sebanyak RM75 (termasuk postage memberkit)
  2. Anda tidak perlu risau kerana coaching (marketing, mengenali produk dll) akan diberikan secara online mahupun offline
  3. Tidak perlu head hunting. Shaklee adalah satu FENOMENA. Orang yang akan cari anda. Percayalah!
  4. Tidak perlu simpan stok semata-mata mahu naik pangkat 
  5. Tidak perlu keluar meeting sehingga larut malam
  6. Tidak perlu keluar ke pejabat pos kerana semua Shaklee boleh uruskan. Anda hanya perlu berurusan secara online di shaklee2u.com.my
  7. Bonus masuk di pertengahan bulan di mana semua orang tengah kekeringan masa tu TAPI semua sid masyuk dengan bonus masing-masing
  8. Anda lah bos kepada bisnes anda. Kalau rajin berusaha inshaallah bonus pun besar juga setanding dengan usaha
  9. Dapat mengejar tawaran shaklee iaitu bonus jualan, bonus kepimpinan, free trip umrah, free trip dalam atau luar negara
  10. Group coaching / group support sentiasa available 24 jam
  11. dan baaaanyak lagi
Dengan adanya sistem atas talian ni (shaklee2u.com.my), walau di mana sahaja anda berada anda tetap dapat menjalankan bisnes Shaklee anda dengan mudah. Bisnes Shaklee dapat dijalankan samada secara part time atau full time. Yang penting anda perlu pandai bahagikan masa. Kalau duduk goyang kaki sahaja, memang tak akan dapat la hasil yang diharapkan.

Dah ramai yang berhenti kerja selepas menikmati bonus Shaklee, walaupun pada asalnya tak pernah terfikir pun nak berhenti kerja. Saya percaya, menjadi suri rumah berpendapatan adalah idaman setiap wanita.

Coaching offline dengan upline
Kaum bapa memberi support pada isteri masing-masing
Offline group coaching dengan master Shaklee
Jika anda berminat untuk menyertai bisnes Shaklee, hubungi saya melalui email: salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen