Suplimen Back 2 School Kembalikan Keceriaan Anak-Anak

Dua hari lagi anak-anak akan mula bersekolah setelah seminggu cuti sekolah.

Mood pun masih lagi dengan hari raya dan masih teringat atok nenek di kampung.

Errrmmm cane nak buat?

Tiga hari sebelum sekolah buka Cik Sue remindkan anak Cik Sue yang dia akan kembali ke sekolah semula 3 hari lagi.

Cik Sue tanya ada homework untuk disiapkan ke tak. Kita buat sama-sama.. 



Paling penting, Cik Sue konsisten beri anak-anak Cik Sue makan set vitamin kanak-kanak Shaklee.

 mealshakes
 omega guard
 vit c chewable
 vitalea for kids

 Mealshakes sebagai sarapan ringkas yang mengenyangkan. Badan cergas bertenaga dan otak siap sedia menyerap ilmu di sekolah.

 Omega (minyak ikan) yang kaya dengan EPA dan DHA bagus untuk perkembangan otak kanak2. Ianya membantu anak untuk FOKUS dan MUDAH INGAT pelajaran dalam kelas.

 Vitalea for kids untuk menutup ruang nutrisi dalam tubuh badan kanak-kanak, lagi-lagi bagi mereka yang picky eater. Kekurangan nutrisi dalam badan membantutkan pertumbuhan seorang kanak2. Bahaya tau!

 Vit c chewable  untuk meningkatkan imun sistem kanak-kanak. Biasalah di sekolah kan bercampur dengan macam2 budak.

Set kanak-kanak Shaklee 🏃 ini memang menjadi rutin untuk Cik Sue berikan pada anak-anak. Menjadi kegemaran untuk anak-anak ambil setiap hari. Kalo Cik Sue terlupa, diaorang yang akan ingatkan Cik Sue.

Tiada salahnya melabur sedikit wang  untuk anak-anak tersayang. Kerana merekalah bakal permata hati kita yang akan menjadi warisan negara untuk masa depan.

Selamat kembali ke sekolah.  

2 ulasan:

  1. Singgah pagi sini...
    Selamat hari Malaysia...

    BalasPadam
  2. alhamdulilah untung budak2 tu dpt supplemen yg terbaik

    BalasPadam