Percutian 5 Bintang Reward Dari Shaklee Ke Pulau Langkawi

Hampir 10 tahun agaknya cik sue dah lama tak menjejak kaki ke Pulau Langkawi. Waktu kecik2 dulu, setiap kali cuti sekolah memang wajib cik sue ikut atok balik Langkawi.


Langkawi dulu dan kini telah banyak berubah. Kini lebih banyak tempat menarik yang harus dilawati jika bercuti ke sana.

Harini geng2 shaklee cik sue akan balik dari local trip shaklee setelah berada di sana selama 3 hari 2 malam.

Antara tempat2 yang dilawati mereka ialah: 
- shopping di Pekan Kuah 
- Mangrove river tour 
- Gua kelawar Kilim Eco Park 
- Skycab cable car 
- 3d Art museum 
- Chenang beach



Mereka menginap di salah satu hotel terkemuka di Langkawi iaitu Westin Hotel. Dengar mereka cerita katil di situ menggunakan tilam yang empuk berjumlah RM13K. Sesuai dengan namanya "heavenly bed". Cer korang google..

Mereka dijamu makan seafood di restoran Nagoya. Seafood fresh dan sedap pulak tu. Telan air liur cik sue melihatnya.

Yang bestnya trip shaklee ni sebab dilayan bagaikan anak raja. Hotel 6 bintang. Beg semua staff yang tolong angkatkan. Duit belanja makan shaklee bagi. Suprise gift shaklee bagi setiap kali pulang ke bilik. Makan sedap2, tourist guide yg berpengalaman. Macam2 lagilah.


Korang tolang doakan cik sue dapat pergi local trip shaklee reward tahun hadapan iaitu shaklee cruise bersama dengan team mumtaz.

Tak sabar cik sue nak rasai sendiri pengalaman indah dengan trip shaklee.

Man jadda wa jadda. Siapa usaha dia akan dapat.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen