Nak Kurus Langsing, Lecithin Mampu Membantu Anda

Sempena bulan Jun ini promosi Lecithin, jom kita kenali lebih dekat lagi Lecithin Shaklee.

Lecithin Shaklee diperbuat dari apa?
Diekstrak dari kacang soya organic bukan GMO, setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol.


Lecitihin sangat membantu dalam program pengurangan berat badan kerana sifatnya yang boleh memecahkan lemak. Namun kita perlu pastikan kita mengambil fiber dalam diet menu harian agar proses pembuangan lebih lancar.


Antara faedah Lecithin untuk kesihatan


Antara kesan kekurangan Lecithin pada kesihatan


Siapa yang boleh mengambil Lecithin


Lecithin ni adalah salah satu suplemen kegemaran Sue semenjak menyusukan anak sulong lagi. Lecithin membantu mengurangkan bengkak susu yang Sue alami. Siapa ibu menyusu pasti tahu betapa sakitnya bila terkena bengkak susu kan? Alhamdulillah Lecithin menjadi penyelamat.

Sekarang pun Sue masih meneruskan pengambilan Lecithin untuk menurunkan berat badan dan menguatkan daya ingatan, maklum la selepas beranak tiga ni banyak juga memory lost (pelupa), huhuhu...

Testimoni Lecithin

1) Hubby saya dulu ada masalah kolesterol. Lepas masuk botol kedua lecithin, alhamdulillah paras kolesterolnya dah normal.


2) Melancarkan sistem perkumuhan saya. Saya ni jenis susah sikit nak membuang air besar. Kadang2 selang 3, 4 hari. Jenis sembelit orangnya. Tapi bila ambil lecithin, hari2 mesti membuang dan senang je time membuang. No more sembelit.


3)  Jeans lama saiz w: 26 l: 31 yang bertahun tak pakai dah boleh muat balik! hasil makan lecithin dan esp.


Sempena promosi Jun Lecithin beli 3 Percuma 1, dapatkan stok Lecithin anda pada harga promosi yang lebih menjimatkan. Tak lama lagi dah nak Raya. Kalau nak kurus dan menurunkan berat badan , ini lah masanya anda semua mendapatkan stok Lecithin. Jom kurus sama-sama Raya nanti u olls :)

pecah lemak

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

3 ulasan:

  1. ermmm igtkan bulan pose ni dptlah kurus skit..tp npk gayanye mcm tu je haha

    BalasPadam