Kulit Cerah,Anjal Dan Berseri Dengan Set The Radiant 4 Shaklee

Wanita dan kecantikan berpisah tiada

Anda ada masalah kulit kering, berkedut, pigmentasi, jerawat, kulit kendur dan lain-lain? Dah cuba macam-macam produk tetapi tidak berhasil?

Memperkenalkan set promosi September Shaklee iaitu The Radiant 4 set. Set ini terdiri daripada ESP, Vitamin C, Collagen Powder dan Gla Complex.


Apa yang best tentang set Radiant?

1) PROTEIN ESP-untuk membina kulit yang sihat
  • Menggalakkan penghasilan, pertumbuhan dan perkembangan sel-sel kulit yang sihat.
  • Isoflavon sebatian semulajadi yang terdapat dalam soya dikaitkan dengan penampilan kulit yang lebih baik dengan mengikat reseptor estrogen di kulit.
  • Membantu meningkatkan keanjalan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen.

2) Tingkatkan KEANJALAN dengan Collagen
  • Untuk kulit yang lebih tegang, anjal dan lembut.
  • Meningkatkan kelembapan kulit
  • Mengurangkan kedutan dan garis halus
  • Menggalakkan kulit yang lebih cerah dan licin
  • Mengurangkan pori-pori yang kelihatan

3) PERLINDUNGAN antioksidan dengan VITAMIN C
  • Mengurangkan kedutan, melembutkan kulit kering dan kulit yang kasar
  • Menggalakkan sintesis kolagen dan pertumbuhan kulit
  • Membantu dalam penyembuhan luka
  • Pertahanan terhadap radikal bebas
4) Mengekalkan KELEMBAPAN kulit dengan GLA COMPLEX
  • Mengurangkan gatal dan kulit pucat
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Melawan keradangan

Apa kata mereka yang telah mencuba set ini?

Testimoni 1: Kesan ketara seawal 3 bulan selepas amalkan set kecantikan Shaklee. Januari 2017 saya add collagen dan gla. Rupanya ia set lengkap dalam the radiant 4.


Testimoni 2: Jerawat, kesan kulit terbakar ketika menggunakan kosmetik mengarut pulih selepas konsisten mengambil vitamin dan beralih ke produk penjagaan kulit Shaklee.


Testimoni 3: Memang bagus set The Radiant 4 ni. dulu saya ada masalah liang pori-pori terbuka dan kulit kering, sebab tu kulit wajah nampak kusam. Tapi sejak amalkan set ini, bukan sahaja liang pori semakin mengecil tetapi kulit wajah juga semakin anjal dan lebih moist. 


Testimoni 4: 2002, gelap gelita rupanya zaman dulu. 2016 selepas 6 tahun bershaklee rasa lebih cerah dari sebelumnya. 2017 kita sambung lagi.


Testimoni 5: Saya tidak suka pakai sun block, tapi bekerja di bawah matahari banyak merosakkan kulit saya. Jadi sebulan lalu saya cuba ambil full set Radiant 4, dan inilah hasil dalam masa sebulan. Terima kasih Shaklee.


Teruja tak nak mencuba selepas membaca testimoni mereka? Jika mahukan hasil seperti mereka, paling penting adalah KONSISTEN makan. Jangan harapkan hasil yang cepat sedangkan sel kulit mengambil masa 20-38 hari untuk berganti kepada sel kulit yang baru. Konsisten dan sabar untuk kembalikan kulit yang cantik berseri dengan cara yang selamat.

Jom cuba. Dengan setiap pembelian set ini, anda akan mendapat e-voucher diskaun RM60. Tawaran hanya sah di bulan September 2017 sahaja. 


Set ini beharga RM686.88. Jika anda menjadi ahli Shaklee harganya ialah RM549.08. Anda jimat RM137.80. Lebih jimat dengan menjadi ahli Shaklee bukan? Berminat nak beli dan menjadi ahli hubungi cik sue ye. :)

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

0 Pembaca Setia:

Catat Komen