Derita Gout Bergantung Dengan Pain Killer Kini Tidak Lagi

Gout disebabkan oleh urik asid yang berlebihan di dalam darah. Mendapan kristal urik asid (monosodium urate) di persekitaran sendi ataupun di dalam sendi menimbulkan keradangan yang menyebabkan sakit sendi.

Cik sue ada kongsikan berkenaan sakit gout dalam entri INI dan INI

Harini cik sue ingin berkongsi satu testimoni dari kawan cik sue sendiri.

Ayahnya sudah berpuluh tahun menderita sakit gout. Setiap hari ayahnya bertahan dengan painkiller, baru boleh melakukan aktiviti seharian macam biasa.

Kemudian si anak ini memberi ayahnya mencuba vivix. 4 hari pertama ayah dah boleh tinggalkan painkiller. Sebulan selepas itu, seminggu tak makan painkiller. Ayah pun puji bagus ubat kau bagi ni, ayah tak payah makan ubat tahan sakit lagi.

Sampai sekarang si anak masih bekalkan vivix untuk gout dan kesihatan ayahnya yang telah berusia 70-an.

gout

Vivix membantu mengembalikan fungsi hati dan buah pinggang untuk menyingkirkan asid urik.

Satu lagi testimoni gout: Selepas ambil vivix dan kawal pemakanan, gout sudah tidak datang.

set gout shaklee

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.

1 ulasan:

  1. Tak elok jugak kan selalu bergantung dengan pain killer ;)

    BalasPadam