Wanita dan kecantikan tidak boleh dipisahkan. Pemakaian alat kosmetik telah menjadi satu trend sekarang ni.

Namun haruslah hati-hati dalam membuat pilihan produk kosmetik agar ianya selamat digunakan.


Antara tips membeli produk kosmetik ialah:

1) Pastikan produk kosmetik berdaftar dengan KKM.

2) Baca label sebelum beli. Pastikan bebas merkuri, hydroquinone, tretinoin, azelaic acid, paraben dan lain-lain bahan kimia yang merbahaya.

3) Pilih produk kosmetik yang diperbuat dari bahan alami seperti tumbuh-tumbuhan. Ini boleh mengelakkan dari terkena alergi dari bahan bukan alami.

4) Produk tidak membuat ujian ke atas haiwan.

5) Beli dari farmasi, kiosk, kedai atau salon kecantikan yang sah.

6) Pilih produk yang bersesuaian dengan jenis kulit. Kenal pasti kulit anda jenis normal,berminyak atau kombinasi.

7) Elakkan memilih produk kecantikan yang menawarkan kesan baik dalam waktu singkat.

Pilihan cik sue adalah set penjagaan wajah Shaklee nutriwhite. Sebelum ni cik sue guna produk yang ada di pasaran. Muka kerap naik jerawat dan kulit terasa pedih.


Selepas tukar kepada produk shaklee ni, alhamdulillah semua masalah kulit hilang.

Set nutriwhite ini diperbuat dari tumbuh-tumbuhan, dibangunkan oleh saintis dan pakar penjagaan kulit dan selamat serta berkesan.

Bacaan lanjut pengalaman cik sue di SINI.

Semoga panduan ini membantu anda membuat pilihan yang tepat sebelum membeli apa-apa produk kosmetik.

Jangan memperjudikan nyawa anda. Teliti dan fikir dulu sebelum beli.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.
Ada ke di kalangan friendlist fb cik sue yang berazam berhenti merokok tahun 2017 ni?

Mari kita buat kira-kira.

Cik sue mengambil contoh katakan sekotak rokok RM17.

Sebulan makan 4 kotak rokok misalnya.
RM17 x 4=RM68

Setahun berjumlah
RM68×12=RM816

Rata-rata yang mengambil vivix, ada yang sebotol sudah memberi kesan untuk berhenti merokok.

Katakan 3 botol vivix setahun yang anda perlukan untuk terus berhenti merokok.

RM475x3=RM1,425

Anda JIMAT RM609.

Cuba tengok dengan wang yang anda beli rokok, baaanyak lagi makanan yang boleh dibeli dengan wang tersebut.


Dah banyak wang boleh jimat jika anda BERHENTI merokok bukan?

VIDEO TESTIMONI dari seorang perokok tegar, dah pergi klinik kesihatan, bengkel berhenti merokok, guna pelekat nikotin pun still tak berjaya. 

Selepas cuba VIVIX Shaklee beliau rasa rokok sudah jadi tawar dan tak sedap.

Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya

Lagi testimoni berhenti merokok KLIK SINI.

Bagaimana vivix membantu menghilangkan ketagihan merokok KLIK SINI.

Jangan lepaskan peluang promosi vivix sepanjang Januari ini:
- buy 6 FREE 1
- buy 2 get 5% discount

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.
Hari selasa baru ni cik sue kebetulan tertengok rancangan Wanita Hari Ini. Cerita berkenaan bagaimana nak buat simpanan duit.

Cara yang tetamu jemputan tersebut terangkan adalah hampir sama dengan sistem 7 jars yang cik sue sedang amalkan sekarang.

7 jars adalah adaptasi dari konsep 6 JARS yg diasaskan oleh T Harv Eker. Ia adalah satu cara untuk menabung.


Dalam 6 jars, ada 6 tabung,

NEC (necessity) - tabung untuk benda2 keperluan dan belanja harian, bil, anak2

EDU (education) - tabung untuk pembelajaran, buku, kelas, workshop, seminar

LTSS (long term saving for spending) - tabung untuk sesuatu benda yang nak pakai duit yang banyak, contohnya nak beli rumah

FFA (financial freedom) - tabungan untuk hari tua bila dah tak mampu cari duit

PLAY (leisure) - tabung utk buat apa yang kita suka, hobby, travel, etc

GIVE (charity) - tabung untuk kebajikan, sedekah, infaq

Dan kita tambah satu lagi jar,

PARENTS (ibu bapa) - wang bulanan utk ibu bapa walaupun mereka dah kaya. Kalau ibu bapa dah meninggal dunia, gunakan untuk urusan-urusan mereka yang belum selesai dan kalau semua dah selesai, bersedekahlah on behalf of diorang.

Macamana nak start buat 7 jars ni?

Setiap bulan, duit bonus/gaji kita bahagikan ikut percentage,


NEC 50%
EDU 5%
LTSS 10%
FFA 5%
PLAY 10%
GIVE 10%
PARENTS 10%

Cik sue baru tahu sistem 6 jars ni pada bulan oktober tahun lepas. Bermula bulan November 2016, cik sue konsisten menabung setiap bulan.

Walaupun masih baru 3 bulan, alhamdulillah ketujuh-tujuh tabung yang dulunya tak pernah wujud pun, sekarang sudah terisi dengan duit, tunggu masa nak penuh je.

Dengan tabung ini jugalah cik sue makin bersemangat nak menabung untuk memenuhi impian sendiri iaitu beli rumah dan travel.

Kelas bisnes untuk bulan ni dan bulan depan dah selamat cik sue register dengan menggunakan duit tabung EDU.

Jom besarkan duit bonus/gaji kita. Lagi banyak menabung boleh la beli rumah, travel ke tempat impian kita dan tidak perlu bersusah payah lagi di usia tua.

Jom menabung start dari harini.

Kalau rasa benda ini bermanfaat silakan share beramai-ramai, semoga ada yang beroleh manfaat dari status ini.
Seronoknya bila melihat ibu bapa atau warga emas masih lagi kuat membanting tulang empat kerat seperti berkebun, bercucuk tanam, mencangkul, menebas rumput, menanam padi dan sebagainya.

Cik sue sendiri kagum dengan atok cik sue. Di usianya 70an masih lagi kuat berkebun dan membela ayam kampung. Katanya untuk buat cucu cicit makan di kemudian hari. Terharunya

Salah satu daripada 4 mekanisma cara vivix bertindak ke atas sel badan ialah dengan memberi tenaga kepada sel.

Setiap sel mempunyai MITOKONDRIA (pusat tenaga sel). Analogi mudahnya MITOKONDRIA ni macam TNB.


Pusat janakuasa TNB ni lah yang memberi tenaga kepada rumah, pejabat, kilang dan sebagainya.

Sama halnya dengan sel badan kita. Lagi banyak mitokondria, maka sel badan kita akan lebih sihat dan kuat. Semakin elok fungsi sel, semakin baik organ berfungsi.

Mitokondria di dalam sel badan kita akan semakin merosot apabila kita semakin TUA. Oleh itu, apabila kita ambil vivix, vivix yang bertindak sebagai agen anti penuaaan akan membantu meningkatkan mitokondria.

Oleh sebab itu lah, badan yang sering letih, lesu, tidak bermaya sebelum ini boleh bertukar menjadi bertenaga (energetic) setelah mengambil vivix

Maka tidak hairanlah kesannya dapat dirasai dan dilihat dalam waktu yang sangat singkat.

Peningkatan mitokondria memberikan jangka hayat sel yang lebih panjang dan meningkatkan fungsi sel tersebut.

Sebab lain vivix sangat bagus untuk warga emas ialah:

1. Ia menyokong kesihatan keseluruhan tubuh badan termasuk jantung, sendi, sistem peredaran darah, mata yang sihat, imuniti serta kecergasan.

2. Vivix membantu mengaktifkan mitokondria iaitu tapak jana tenaga dalam setiap sel tubuh badan kita. Sebab tu mereka yang makan Vivix akan rasa cergas bertenaga.

3. Vivix menggalakkan ransangan penuaan yang sihat
Maksudnya walaupun tubuh badan kita akan menua, ia menua secara sihat. Jangan salah anggap kalau ambil Vivix kita takkan tua. Bukan macam tu... Ada beza dengan menjadi tua dan tua secara sihat. Sekurang-kurangnya tiada penyakit yang 'mengiringi' proses penuaan kita itu.

4. Vivix juga membantu mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer (nyanyuk) yang kerap berlaku pada warga emas.

5. Bagi mereka yang mengidap penyakit seperti diabetes, darah tinggi, sakit sendi, atau penyakit yang biasa menyerang golongan berusia, Vivix membantu mengurangkan komplikasi dan ketidakselesaan akibat penyakit-penyakit tersebut.

Jadi kalau you all sedang mencari suplemen untuk ibu bapa atau warga tua, just give them a bottle of Vivix


Mudah dan mujarab, takyah nak telan berbiji-biji pil. Apalah sangat kan harga sebotol Vivix kalau nak compare pengorbanan mereka.

Duit boleh dicari, namun nikmat SIHAT itu yang lagi penting.

Hargai lah yang tersayang selagi masih ada dikandung hayat.

Promosi vivix sepanjang Januari 2017 ini:
- beli 6 PERCUMA 1
- beli 2 DISKAUN 5%

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.
Kita memang biasa dengar tentang kanser kan. Antara pembunuh nombor satu di Malaysia!

Apa yang buat kanser ni membunuh adalah kerana biasanya ia susah nak detect kalau tak jalani pemeriksaan rutin. Tau2 bila dah ada simptom, dan bila dah keluar simptom tu.... maknanya keadaan dah teruk. Mungkin dah peringkat ke-3 atau ke-4 yakni final stage.

Rawatan kimoterapi akan memusnahkan kesemua sel tubuh yang sedang berkembang tidak kira normal atau tidak.

Memberi kesan kepada rambut, permukaan saluran penghadaman; menyebabkan loya, muntah dan kekurangan air dan sum sum tulang.
Menyebabkan kudis dan ulser dalam mulut. Juga menyebabkan kerosakan otak.

Sesetengah ubat turut memberi kesan buruk terhadap sel darah, termasuk platelet dan sel darah putih yang diperlukan untuk sistem imun.

Selain itu, terdapat komplikasi yang dipanggil ‘tumorlysis’ apabila sel kanser musnah secara tidak terkawal dan menyebabkan elektrolit dalam badan tidak seimbang dan memberi masalah yang lain.

Pesakit kanser, disyorkan mengambil vivix sebab vivix akan membantu MEMUSNAHKAN sel kanser.

Testimoni Vivix untuk pesakit kanser KLIK SINI.

Melalui kajian makmal, ASID ELLAGIK didapati menghalang pertumbuhan sel kanser dan menyahaktif bahan kimia penyebab kanser.


Tindakannya adalah dengan bergabung dengan bahan kimia penyebab kanser dan “mengisyaratkan” sel-sel kanser daripada terus tumbuh.

Dari segi perubatan, asid ellagik digunakan untuk mencegah kanser dan merawat jangkitan virus dan bakteria.

Asid ellagik merupakan salah satu kandungan utama dalam Vivix Shaklee.
Dan Muscadine Grape merupakan bahan utama yang terdapat dalam Vivix!


Vivix ini akan MELINDUNGI dan MEMPERBAIKI sel-sel baik semasa kimo sebab komfemnya bukan sel kanser je yg musnah,kemo akan musnahkan sel-sel baik.

Orang yang lepas kimo badan letih,lembik, nak bangun pun tak larat. Ramuan botanikal Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) MITOKONDRIA untuk meningkatkan tenaga di dalam sel.

Semakin banyak mitokondria, semakin sihat sel. Semakin elok fungsi sel, semakin baik organ berfungsi.

So badan akan rasa lebih bertenaga.


Meningkat prestasi sel dan melambatkan penghasilan protien AGE.
AGE (Advance Glycation End products) adalah bahan akhir hasil daripada diproses oleh sel badan.

Ia sangat merbahaya dan merosakkan pada tahap selular. AGE ini boleh menyebabkan kerosakan pada sel-sel dan juga sistem tubuh badan manusia. Ia boleh menyebabkan banyak punca kepada PENYAKIT KRONIK jika dibiarkan tanpa pencegahan.

Vivix mengandungi 10 kali ganda lebih kuat RESVERATROL yang mampu melambatkan pengumpulan protien AGE (Advanced Glycation End products) dalam sel tubuh manusia.

Bagi kawan-kawan yang mempunyai ahli keluarga yang mengidap kanser, boleh cuba Vivix. Very recommended. Tambahan pula Vivix sekarang sedang dalam harga promosi. Haruslah grab kan! Untuk penjimatan berganda gitu.

Vivix pada harga promo:
- Buy 6 FREE 
- Buy 2 get 5%

Tanya diri kita berapakah harga nilai KESIHATAN kerana kesihatan itu MAHAL.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.
Vivix telah membantu meningkatkan kesihatan ramai orang samada masalah kesihatan biasa mahupun untuk sakit-sakit kronik.

Bagaimana tonik anggur ni boleh menjadi satu ANTIOKSIDAN dan ANTIPENUAAN SEL yang sangat berkuasa? Tak lain tak bukan, kekuatan Vivix terletak pada 4 bahan utama yang terkandung dalam tonik ini:

 Anggur Muscadine
Anggur muscadine adalah anggur liar yang sangat istimewa. Ia mempunyai sumber terbaik antioksida dan anti radang dan mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti baik untuk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah, melambatkan proses penuaan, mencegah kanser serta sebagai anti-virus dan anti bakteria.

BERBEZA dengan anggur biasa, anggur muscadine mengandungi 5 KALI GANDA lebih resveratrol. Resveratrol dalam 1 SUDU vivix sama dengan resveratrol dalam 100 gelas wain.

 Purple Carrot
Purple carrot atau lobak ungu ini mempunyai sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytochemical. Ia juga mengandungi anthocyanins (antioksidan mustajab) yang bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. Asid klorogenik yang terkandung di dalamnya bertanggungjawab mengurangkan risiko diabetes.

Dalam kajian yang dibuat oleh Universiti Queensland, jus purple carrot didapati berkesan untuk merendahkan tekanan darah, menstabilkan bacaan gula dalam darah pesakit kencing manis dan juga boleh membantu penyakit hati dan jantung.

 European Elderberry
Kajian di Austria University of Graz mendapati bahawa elderberry ekstrak mengurangkan pengoksidaan lipoprotein berketumpatan rendah (LDL) kolesterol. Pengoksidaan kolesterol LDL yang terbabit dalam atherogenesis , sekali gus menyumbang kepada penyakit kardiovaskular.

Selain menurunkan kadar kolesterol, European Elderberry juga mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi dan sangat bermanfaat untuk melawan jangkitan virus dan bakteria. Ia boleh membantu mencegah kanser, meningkatkan sistem imun, mengawal diabetes serta meningkatkan kesihatan jantung dan ginjal.

 Japanese Knotweed
Keaslian resveretrol dalam vivix shaklee adalah sebanyak 98% yang diekstrak dari Japanese Knotweed (Polyganum Cuspidatum). 6 kali ganda dari resveretrol tau. Ia digunakan untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Kajian Professor Harvard membuktikan RESVERATROL kalau di gabung dengan POLIFENOL akan jadi 10 kali lebih BERKESAN dan POWER. Vivix ada 15 jenis POLIFENOL.



Vivix ni ada TIGA PATENT dan tak boleh ditiru oleh syarikat lain. Patent 1, untuk gabungan POLIFENOL, patent 2, diproses secara COLD-FILLING extraction dan patent 3, diproses semulajadi TANPA PENGAWET dan menghasilkan cecair yang stabil.

Vivix dapat (1) mempertahankan sel (2) memberi tenaga kepada sel (3) memperbaiki sel dan (4) meningkatkan prestasi sel.


Haaa tertarik kan..dah nampak kan betapa mahalnya ramuan vivix itu sendiri, fungsi dan sifat bahan-bahan dalam vivix itu sendiri..

Jadi harga memang laa setanding dengan kualiti kan.

Bukan senang Vivix ni nak dihasilkan tau. Perlu melalui pelbagai ujikaji keselamatan dan keberkesanan produk. Mengambil masa bertahun-tahun bagi menghasilkan ramuan Vivix yang berkualiti tinggi. Nak menghasilkan polifenol yang terbaik, untuk buat patent-pending supaya resipi vivix orang tak boleh tiru, nak memastikan kualiti anggur dari ladang adalah yang paling terbaik.

Jangan tunggu sakit baru nak ambil suplemen. Yang sihat, tambah-tambah lagi yang sakit cik sue sangat rekomen untuk ambil vivix ni. Korang kena cuba sendiri Vivix ni, baru tahu betapa bestnya Vivix ni. Cenggini haa

Satu hari hanya 1 sudu kecil je u olls. Boleh kan? Sihat itu MAHAL. Sakit itu lagi MAHAL. Macam-macam nanti nak kena bayar kan..

Promosi Vivix adalah sepanjang Januari 2017. Masa inilah peluang terbaik untuk anda beli Vivix. Lebih JIMAT untuk wang anda.

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.
Semasa kelahiran anak cik sue yang ketiga, cik sue berpantang di rumah sendiri bertemankan mak disebabkan anak cik sue yang sulong telah bersekolah.

Dah masuk anak yang ketiga, cara berpantang sudah tak sama macam berpantang anak yang sulong. Dulu boleh la banyak baring berehat dan tido.

Kini, tidak lagi. Kesian pada mak jika dia perlu uruskan semua. Cik sue tak sanggup melihat mak buat banyak kerja.

Jadinya, cik sue akan turut menolong emak. Selagi kerja-kerja tersebut tidak mendatangkan mudarat pada badan dan tidak banyak main air cik sue buat la.

Alhamdulillah perjalanan berpantang sangat mudah. Tiada bentan dan tiada bengkak susu. Syukurlah.

Cik sue menggunskan set berpantang shaklee yang terdiri daripada Vitalea, B complex, Vitamin C, Omega guard, Ostematrix, Alfalfa, ESP dan ditambah dengan Vivix.


Kali pertama cik sue mencuba vivix adalah sewaktu berpantang anak ketiga ni lah. Effectnya sangat wow!

Badan rasa bertenaga macam enjin turbo, kawan2 yang datang pun tegur tak nampak macam dalam pantang sebab very energetic, mood happy (takde meroyan atau post partum blues), susu banyak (tandem nursing dengan anak kedua), 

luka cepat baik dalam 3 hari hilang sudah rasa pedih, kulit cantik dan berseri, berat badan mudah kembali ke berat asal sebab dibantu dengan breastfeeding baby, kurang masalah rambut gugur.

Lain sangat bila berpantang dengan vivix ni. Rasa ruginya baru kenal vivix masa berpantang anak ketiga. 

Korang kena cuba sendiri vivix ni dan rasai keindahan berpantang dengan vivix. Pasti tersenyum lebar puas hati. Serius tak rugi cuba vivix ni u olls.

Cik sue sudah. Anda bila lagi?

Hubungi cik sue untuk konsultasi dan order anda. Dapatkan vivix sepanjang promosi Januari 2017
 ini.


 013 4774 285
 ig: sihatitunikmat
 www.sihatitunikmat.com

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.
Antara soalan yang kerap diajukan pada Cik Sue.

Jawapannya, Ya perlu.

Set basic yang mesti semua orang kena ambik ialah ESP, Vitalea, B Complex, Vitamin C, Omega Guard.

vitamin asas

Kenapa basic?
Sebab ia ada semua keperluan vitamin, mineral dan asid lemak perlu yang badan kita perlukan untuk berfungsi dengan baik dan optimum.

ESP: Badan kita perlukan protin untuk pembinaan sel yang sihat. pembinaan sel yang tak sihat boleh mengakibatkan macam-macam kanser kepada tubuh badan.

Unsur protein terdiri daripada 21 jenis asid amino;

(1) 12 daripadanya dinamakan non-essential amino acid dan dihasilkan oleh badan kita
(2) 9 lagi dinamakan essential amino acid dan HANYA boleh didapati daripada makanan yang kita makan (badan kita takkan boleh hasilkan protin-protin ini)

Dalam pasaran dunia, takde satu produk pun yang mampu membekalkan kesemua 9 essential amino acid ni; KECUALI ESP. Sampai sekarang pun, ESP adalah satu-satunya produk yang mengandungi SEMUA essential amino acid ni.

Vitalea: Vitalea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang PERTAMA dicipta di dunia. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.

Penggunaan harian, Vitalea boleh meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.

B Complex: Mengandungi 8 kompenen penting vitamin B termasuklah 100% biotin dan asid folik. Vitamin B adalah vitamin larut air, sebarang lebihan akan disingkirkan melalui sistem pencernaan. Oleh itu, adalah sangat penting untuk kita mengambil vitamin B kompleks setiap hari.

Vitamin C: Vitamin C Shaklee bersifat 'Sustained Release' - Apabila anda memakan Vitamin C Shaklee (500mg), anda akan mendapat manfaatnya berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam. Bermakna anda akan mendapat manfaatnya selama 5 jam tanpa henti! 

Omega Guard: Asid lemak omega-3 merupakan asid lemak yang penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita. Oleh itu, kita perlu mengambilnya dari makanan. Omega-3 dari asas tumbuhan tidak boleh ditukarkan kepada EPA dan DHA secara berkesan oleh badan.

Omega Guard Shaklee merupakan Minyak Ikan Terbaik di Dunia kerana ia mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain2 lagi.

Secara umumnya, kebaikan Omega Guard terlalu banyak dan diperlukan oleh semua peringkat umur tidak kira kanak-kanak ataupun orang dewasa.


Sekarang sudah jelaskan..

Berminat mencuba suplemen Shaklee. Hubungi cik sue.

➞ 013 4774 285
➞ ig: sihatitunikmat
➞ www.sihatitunikmat.com

Saya percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda. Segera hubungi Sue 013 4774 285 untuk saya bantu anda.

faedah mendaftar ahli shaklee

Pembelian online dengan kad kredit atau debit, sila klik butang di bawah.


Cash on delivery (COD) di sekitar Kota Damansara, Tropicana, Subang Air Pot, Bandar Utama, Sri Damansara, Sungai Buloh. Sila hubungi saya melalui email salsabila_85@yahoo.com atau sms/whatsapp: 013 4774 285. Konsultasi premium, khas buat semua pelanggan saya sahaja.